Bymatch

BYMATCH

Turneringen afvikles på neutral bane, og beregnes ud fra flest scorede stableford-point for hele holdet, divideret med det antal deltagere, de enkelte hold møder op med. Højest samlede score genererer vinderne.

HORSENS VINDER BYMATCHEN 2017

Vindere af årets bymatch 2017 blev Horsens, som mødte op med 13 spillere og vandt med en gennemsnitlig score på 31,6 point.

Sejren var helt fortjent og kom i hus efter et langt og tæt kapløb med Aarhus, som kun havde 10 spillere, men dog opnåede et flot resultat på 31,3 point.

Silkeborg blev nummer 3 og deltog med 9 spillere og fik en score på 28,1 point, efterfulgt af Vejle på 4. pladsen, som havde sendt 7 spillere af sted til matchen og fik en score på 25,9 point.

Det er vigtigt, at alle MOBG medlemmerne møder talstærkt op til bymatchen 2018. Jo flere deltagere der er for hver by, jo større er chancerne for at vinde.


HORSENS VINDER BYMATCHEN 2018

Der blev endnu en gang sat en tyk streg under det format, Horsens spillere besidder. Holdet bestod af 12 spillere og vandt igen i år holdmatchen, som blev afviklet på banen i Ry. Matchen blev vundet med et gennemsnit på 31,7.

 

På andenpladsen kom Vejle, som mødte op med 11 spillere og scorede et gennemsnit på 28,9 point.


Silkeborg havde stillet 13 spillere til rådighed, på trods af lokalformandens opsang, lykkedes det kun at blive nummer 3 i matchen, med en gennemsnitlig score på 28,7.


Aarhus må tage til takke med en fjerde plads, holdet havde sendt 10 spillere af sted og opnåede en gennemsnitlig score på 27,8 point.


Under alle omstændigheder ønskes Horsens til lykke med sejren, men må helt sikkert påregne en væsentlig hårdere konkurrence i næste års bymatch.


HORSENS VINDER BYMATCHEN 2019

MOBG Horsens mønstrede fuldt hold i Hammel i forsvaret af Bymesterskabet! Flot fremmøde!

De 15 mand spillede sig til Bymatchen 2019 med et gennemsnit på 30,8 points.

 

Silkeborg stillede med 13 spillere og har aldrig været tættere på sejren! Gennemsnittet blev 30,1 points.

 

Vejle stillede også med 13 mand, som spillede sig til 3. pladsen med et gennemsnit på 28,2 points.

 

Fra Aarhus mødte 11 mand frem, forsvarede sidste års 4. plads med et gennemsnit på 27,3 points.

 

Stort Tillykke til Horsens-mandskabet, som fik pæn modstand af specielt Silkeborg!

Kurt Nymark trak annonceringen af vinderen lidt ud, mens Horsensformanden svedte usikkert 😉

MIDTJYSK OLD BOYS GOLF